Első?

 2011.07.12. 20:30

Khmmm...kezdjünk bele. Kísérleti terápiának indul, azt' meglátjuk, mi lesz belőle. A kutya sem fogja olvasni, tehát kiírhatom magamból azt, amit már gáz lenne a barátaim pofájába nyomni.

Elkezdek valami új életmód projektet is, mivel évtizedes mélyrepüléses formám hozom. talán ez a blog lesz a napló. Adott egy már nem huszonéves ezerkilós pasi, akiből újra embert kell faragni. Igen, lelkileg sem ártana a csórénak.

Mára annyit hogy egy fasz vagyok. De komolyan. Mondta hogy nem, nem utál, csak nem ért rá. Sokat dolgozott, rohant, éjjelezett. Emlékeztető magamnak: ha valaki egy hétig nem keres, nem jelenti azt hogy nem szeret, utál, soha többet nem fog keresni.

Emlékeztető 2: minden ismerősnek, barátnak vannak EGYÉB barátai is, akikkel találkozni szokott, és az, hogy rajoskodva ki is rakja közösségi oldalra a közben készült képeket, nem jelenti azt, hogy NEKED is mindenképp ott kell lenned. (aki viszont még az elfogyasztandó sörét is kiposztolja azonnal, azt KILÖKNÉM A CSILLAGKAPUN.

Bizony, el kellene mennem Zé pasijához. Pszichiáter.

A kutyás pasi a múlté, attól függetlenül, hogy személyesen jól elvoltunk, meg volt egy kis maszatolás is, nincs közös téma. Kész, csőd. Ciki. Na így kell nekem intelligens pasi.

Kaja ma: eddig két üveg kefir. Innetől koplalás, utsó igazi kaja a Vé által főzött chilis bab tegnap Kávé sok, prezentálnom kellett magam, cigi közepes. Ugráló mosógépben mosó felső szomszéd: 1 (anyád).

Címkék: első

A bejegyzés trackback címe:

https://elpao.blog.hu/api/trackback/id/tr153061543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása